Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nic obcím nebrání starat se o svůj majetek sami. Nemusejí si k tomu najímat vodárenské společnosti. A pokud představitelé obcí byli tak hloupí, že tento majetek prodali, pka je to věc jejich voličů, že si volí do vedení obce hlupáky.

0 0
možnosti

autore,

pokud netušíte, co je to kapitalismus, tak Vám připomínám, že to je podnikání za účelem zisku. A zisk si pak rozdělí majitelé. Připomínám, že to je zisk po zdanění a že ta daň zůstane u nás.

Máte s tím nějaký problém? Máte problém s tím, že některé české firmy vlastní cizinci? Já s tím tedy problém rozhodně nemám.

Mimochodem, většina vodovodů, kamalizačních řadů a čističek odpadních vod je ve vlastnictví obcí. Zahraničnímí vlastníky jsou jen provozovatelé, tedy ty firmy, co dodávají vodu a co čistí splašky. A v tom je možná jádro pudla. Tedy v tom, že tito provozovatelé podnikají s majetkem obcí a nemají povinnost tento majetek udržovat.

0 0
možnosti
Foto

měli by především prověřit majetky těch, kteří cizincům ziskutvorná koryta

přenechali.

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik