Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M45i46l47a20n 12R18a19d66e39k

22. 10. 2013 18:21

vetsi volovinu jste nemohl napsat, pres 90% svetove populace si muze nechat snit o takove zdravotnicke peci jako v Ceske republice, o socialnim zabezpecenim nemluve a nicmene populace nejen ze neklesa ale stoupa, a dozivaji se cim dal tim vetsiho veku, jako v tom Cesku. A nemusi chcipnout hlady, v Cesku zatim trpi spise preziranim, hladem rozhodne ne. Kam na ty %%&iny chodite?

0 0
možnosti
MS

Kdybyste ten svůj pamflet nasměroval do období 1948-1989, měl byste pravdu. Jenom národ blbců by totiž nevyužil toho, že před II. světovou válkou patřila jeho země mezi deset nejvyspělejších a nejdemokratičtějších zemí světa a z války vyšla (na rozdíl od jiných evropských zemí) víceméně netknutá. Takže místo toho, abychom tady 40 let kultivovali kapitalismus, jako jiné srovnatelné státy (jako Švýcarsko, Holandsko, Belgie, Skandinávie a pod), tak jsme bořili co se dalo, až jsme se dostali na chvost vyspělé Evropy. A teprve od roku 1989 začínáme budovat kapitalismus se všemi počátečními neduhy. Všechno je to navíc umocněno tím, že za těch 40 let vlády komunistů se úplně vytratil duch poctivého podnikání, což nesocialistické země nezažily. :-/

1 0
možnosti
JZ

Nebudu posuzovat blog, který tento pán napsal.Jen by mne zajímalo v čem dotyčný pán lhal.Nejsem si zdaleka jistý , pane Marjánku , Balvíne,Pipeku nebo Hrdličko, že Vy Jste zrovna ti správní reprezentati studnice moudrosti. Zřejmě Vaše vzdělání dosáhlo takové výše, že přes jeho zeď není Vaše moudrost vidět.

2 1
možnosti
TB

Rv Jak už  někdo trefně napsal - z úcty k Vaším šedinám nebudu komentovat úroveň článku a místo toho se Vás zeptám: To si vážně myslíte, že to jinde ve světě není? Že všude jinde nemají korupci, skandály, dluhy, problémy se sociálním systémem atd?

1 1
možnosti
PH

Ne vždy se snoubí stáří z moudrostí.

Dcerunka ovšem byla okradena o jednu moudrost, která se v těch dobách také říkala.

Z mladého vola, vyroste starý vůl.

3 1
možnosti
Foto

Spousta chyb, blbostí, nesmyslů...na Váš věk a odbornost - hodně trapné

2 2
možnosti
BM

Z úcty k Vašim šedinám budu slušný. Takže akorát takto Rv

2 2
možnosti
JD

bože, to je tak blbý, že by to ani ti blbí Češi nevymysleli

3 2
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik